divendres, 25 de març del 2011

Els dracs Marins


·        Hi havia una noia, morena, amb bones talles i alta, que prenia el sol una tarda d’estiu a la platja de la Barceloneta, sospitosament no hi havia ningú a la platja, però ella no li va presta atenció, de sobte al capvespre, va aparèixer un home que la va deixar embadalida, alt, moreno, ulls verds, cabells negres i molt guapo. Va pujar a una moto d’aigua i fent-se el maco la moto es va desequilibrar i va caure a l’aigua, va començar a nedar a molt ràpid perquè tenia el pressentiment que algú el perseguia i va sentir una punxada al peu, va comença a sortir-li sang i no podia continuar nedant. 

La noia va veure com l’home que fa poc havia vist pujara una moto aquàtica estava a l’aigua intentant sortir a la superfície, es va preocupar moltíssim i va pujar a una de les roques per veure on estava i es va quedar parada quan va veure una pila de taurons al voltant del noi. Al veure la situació la noia va anar a buscar unes armes que tenia a la motxilla, perquè tenia una missió terrorista i volia una mica de descans, va anar corrents i va tornar a pujar a las roques, va situa be els taurons i va cridar al noi “Enfonsat! “ ell li va fer cas i es va enfonsa tot el que va poder, la noia va agafar un arma i va a disparar a tots els taurons que hi havien al voltant del noi, es va llançar a l’aigua i va treure al noi de l’aigua sa i estalvi. 

Van passar dos dies després de aquell incident i la noia portava dos dies anant a visitar-lo, el noi que ja sabia que ella vindria, li tenia una rosa vermella, ella com un detall li va regalar un llibre “Como matar tiburones”  tots dos van riure dels detalls i quan es van mirar als ulls els dos van veure el mateix sentiment, l’amor. 

PD: La noia va deixar de ser terrorista i el noi va deixar d’anar en moto aquàtica per qualsevol platja, no va torna a ficar-se al mar duran mooooooooooolt de temps.

FIN! 

Els Taurons. 2n Cicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada